Web dizajn

Dizajn novog web sajta

dizajn sajtaPitate se da li je vama i vašoj firmi potreban web sajt?
Naravno da vam je potreban, jer je to danas standard koji mnogo donosi poslovanju bilo koje firme. Ono što treba da se zapitate je kakav web sajt odgovara vašim poslovnim vizijama. Ukoliko ne možete da se odlučite, mi smo tu da vam pomognemo. U saradnji sa vama kreiraćemo originalne, funkcionalne i privlačne web stranice koje su u skladu sa opisom vašeg poslovanja.

Jednostavne web stranice zahtevaju manje vremena za učitavanje, preglednije su za posetioce i lakše za održavanje, međutim današnji standard je takav da su sajtovi koji zahtevaju naprednije web programiranje i sadrže razne flash animacije, java skriptove i ostale dodatke mnogo više zastupljeniji i generalno lepši su iz ugla korisnika. Sa druge strane web stranice sa velikom količinom informacija mogu biti razlog gubitka posetilaca koji nemaju vremena da čitaju ogromne članke. Zato je bitno u kratkim crtama na preglednom mestu izložiti ključne informacije vezane za opis vašeg poslovanja, a koje su od koristi eventualnim posetiocima.

Web dizajn vašeg sajta mora da prati strategiju i ciljeve vašeg poslovanja. Izrada web sajta je proces koji zahteva dosta truda, rada, kreativnosti i znanja. Rezultat toga je marketingški proizvod koji na pravi način reprezentuje vas i vaš posao. Loše urađen dizajn sajta može pak izazvati kontra efekat i baciti mrlju na vaš imidž.

Prema tome, ukoliko još uvek nemate svoj web sajt, krajnje je vreme da ga napravite. Prepustite to nama, bićete zadovoljni i vi i vaši klijenti. Ne zaboravite da već kasnite u odnosu na veliku konkurenciju koja se uveliko već reklamira putem interneta, zato još danas naručite web dizajn svog sajta.


Redizajn postojećeg sajta

redizajn sajtaWeb dizajn sa stanovništva vlasnika treba da ispuni sledeće uslove:

  • minimalni troškovi i vreme izrade,
  • minimalni troškovi održavanja,
  • maksimalna isplatljivost.

Česta pojava koja se sreće na internetu su sajtovi koji su rađeni jako davno i koji ne prate savremene standarde. Takve web sajtove jednostavno treba redizajnirati. Razmislite da li ste zadovoljni dizajnom vašeg postojećeg web sajta, da li on adekvatno prezentuje vas i vaš posao i procenite da li postoji potreba za redizajnom?! Teško vam je da procenite? Dozvolite da vam pomognemo u odluci.

  • Da li su informacije na vašem sajtu aktuelne, lako dostupne i pregledne?
  • Da li se web stranice učitavaju dovoljno brzo?
  • Da li ste zadovoljni izgledom sajta, odnosom boja, organizacijom sadržaja?
  • Da li vaš sajt prati u dizajnu konkurentske sajtove?

Ukoliko imate negativne odgovore na postavljena pitanja onda je krajnje vreme da nam se obratite jer redizajn sajta se nužno nameće usled neadekvatnog pristupa prethodnom dizajnu vašeg sajta. Kontaktirajte nas.

Idi na vrh ↑