Web programiranje

web programiranjeNapredna faza u izradi web prezentacije, predstavlja vid komunikacije vaše prezentacije sa krajnjim korisnikom, koju rade web programeri. Završnom implementacijom aplikacije u web dizajn dobija se kompletna prezentacija koja funkcioniše besprekorno.

Bilo da ste angažovali nas da vam uradimo dizajn sajta ili već imate urađen dizajn, nudimo vam usluge slajsovanja istog, tj. uslugu izrade HTML ili PHP stranica na osnovu urađenog dizajna zasnovanih na CSS rešenju što će vam, eventualno kasnije, olakšati posao dodatnih malih izmena tako da možete dobiti potpuno novi dizajn uz malo truda. Dobićete web sajt kompatibilan sa svim pretraživačima i sistemima, SEO optimizovan i validan sa HTML ili XHTML i CSS standardima.


Izrada statičkih web sajtova

Internet prezentacije manjeg obima, sa nekoliko stranica, gde se mogu naći informacije o web sajtu, uslugama i slično. Uz adekvatan web dizajn idealne su za prezentovanje firmi ili lica u kratkim crtama bez potrebe za čestim izmenama sadržaja. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika.


Izrada dinamičkih web sajtova

wordpressCMS (Content Management System) sajtovi, kao dinamički orijentisani, vam omogućavaju da redovno sami veoma lako ažurirate svoj sajt jednostavnim dodavanjem članaka i stranica bez preteranog znanja HTML ili PHP naredbi.

CMS internet prezentacije se danas najčešće koriste zbog lakoće dodavanja novih stranica i izmene postojećih. Ukoliko vaš posao zahteva takvo nešto onda je neko od CMS rešenja pravi izbor za vas. Izaberite neko od najpopularnijih CMS sistema poput WordPress, Joomla, Drupal i dr. U skladu sa urađenim dizajnom koji najbolje reprezentuje vašu firmu i posao, uradićemo implementaciju istog u web prezentaciju preko nekog od navedenih CMS rešenja.


Izrada naprednih web aplikacija i servisa

codeigniterUkoliko vaš posao zahteva web aplikaciju koja će vam omogućiti da na Internetu uvek imate kontrolu velike količine podataka, i obrade istih, onda je napredna web aplikacija pravo rešenje za vas. Web aplikacija vam može olakšati posao u velikoj meri ukoliko imate potrebu da su vam podaci dostupni bilo gde da ste.

Imate ideju koju niste videli nigde drugde da je realizovana, ili pak hoćete nešto što drugi već imaju – iznesite nam svoje ideje i mi ćemo ih realizovati za vas. Popularnost mnogih web servisa i aplikacija je mnogim vlasnicima istih donela ogromnu korist, zato ukoliko želite da budete jedan od njih, bilo da imate ideju kako to da uradite ili da se prepustite našim inovatnim idejama web aplikacija je pravo rešenje za vas i vaš posao. Izaberite neko od gotovih rešenja koje nudimo, ili dođite da zajedno razvijemo nešto novo samo za vas.

Idi na vrh ↑